Collectie
  • hoekbank cevia
IN.HOUSE

hoekbank cevia

€ 2.799,00

Hoekbank CEVIA; moderne lifestyle

Ons model Cevia heeft vele opstellingsmogelijkheden en zit heerlijk. Het prachtige Rancho leder is cognackleurig en afgewerkt met beige contrast stiksel. De mooie verchroomde poten maken het model helemaal af!

  • Vele ledersoorten verkrijgbaar, ook leverbaar in stof
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Inclusief sierkussens

We hebben een scala aan opstellingsmogelijkheden, zo maak je zelf de mooiste hoekopstellingen maar als je bijvoorbeeld een 3 zitsbank, een 2 zitsbank of een mooie loveseat wenst is dit uiteraard ook mogelijk. Er is een zeer ruime keuze uit verschillende prachtige ledersoorten en bovendien kun je kiezen uit meer dan 100 stoffen. Als basis hebben we de IN.HOUSE leder- en stofcollectie waardoor je bovendien prachtige combinaties kunt maken met vrijwel alle meubelen uit onze collectie. Daarnaast hebben we nog een aantal extra bijzondere ledersoorten toegevoegd die op dit model mogelijk zijn.

De mooie chroomkleurige poot is tevens mogelijk in zwart. Wil je liever een tapse houten poot dan hebben we deze in 3 kleuren voor je beschikbaar. Je kunt zelfs het gewenste stiksel kiezen, meekleurend, beige of een paar tinten lichter dan de gekozen stof of leder. Zo maak je je bank volledig op maat naar jouw wensen.

Dit is het sterke punt van IN.HOUSE; hoge kwaliteit en maatwerk voor een aangename prijs

Het mooie Rancho leder is een mooie dikke ledersoort en wordt steeds mooier en doorleefder met de jaren. Het is een open leersoort met veel kleurnuance. Dit leder is ontwikkeld voor de echte liefhebber. Je kunt het uitstekend behandelen met ons onderhoudsmiddel Wax & Oil. Uiteraard hebben we ook diverse afgedekte ledersoorten in onze collectie waar vet en vloeistoffen minder vat op hebben.

Indien je kiest voor onze 5 jarige garantie, betaal je een geringe meerprijs maar je ontvangt ook voldoende onderhoudsmiddel om de bank 5 jaar lang goed te kunnen onderhouden. En als je toch eens een klacht hebt geniet je van onze snelle service aan huis (Nb. Op Rancho leder bieden wij geen garantie tegen vlekken, uiteraard wel op constructiefouten en andere problemen die zich voor kunnen doen).

Informatie
Afmetingen
(hxbxd) 080x310x176 cm | zithoogte 44 cm, zitdiepte 56 cm
Materiaal
Leder
Artikelnummer
10220873
Vind dit product bij IN.HOUSE in
Zoeterwoude
Heeft u een vraag over dit product?
Stel uw vraag