Daisy (27) werkt bij Profijt Meubel: ‘mijn vriend komt soms thuis in een totaal ander huis’

Daisy (27) werkt bij Profijt Meubel: ‘mijn vriend komt soms thuis in een totaal ander huis’

Daisy werkt sinds kort als verkoopster bij Profijt Meubel, maar is in haar vrije tijd ook altijd bezig met interieur. “Ik vind het heerlijk om mijn eigen woonkamer eens in de zoveel tijd te veranderen en een hele andere indeling te geven. Als mijn vriend dan thuiskomt staat de eethoek ineens weer aan de andere kant van de woonkamer.”

‘DIT IS PRECIES WAT IK ZO LEUK VIND AAN MIJN WERK’

“Onlangs kwam er een klant bij mij in de winkel. Hij had een bank bij ons besteld welke per ongeluk in spiegelbeeld was geleverd. Ik heb voor dit probleem contact opgenomen met de leverancier en gezorgd dat er met spoed een bank in de juiste opstelling onze kant opkwam. Uiteindelijk is deze netjes bij de klant bezorgd.”

“Vervolgens kwam de klant naar de winkel om mij persoonlijk te bedanken voor de goede en snelle service. Dat was niet het enige, want hij deed ook gelijk een nieuwe bestelling en ging met een goed gevoel naar huis. Dit is precies wat ik zo leuk vind aan mijn werk”, zegt Daisy.

Profijt Meubel Gouda
Foto: indebuurt Gouda

Geen dag is hetzelfde

De afwisselende werkzaamheden vindt Daisy het fijnst. “Geen dag is hetzelfde. Het leukste aan mijn werk vind ik toch wel het contact met de klanten. Het is superleuk om mee te denken en te kunnen adviseren. Doordat elke klant andere ideeën heeft, komen er bij elk gesprek weer andere meubels voorbij.”

‘IK VIND DAT GOUDA DE LAATSTE TIJD GOED BEZIG IS’

Op de fiets

“Ik woon al mijn hele leven in Gouda en vind het fijn om met de fiets naar mijn werk te kunnen. Daarnaast zorgt het ook nog voor een stukje beweging. Na een dag binnen te hebben gewerkt vind ik het fijn om even een kwartiertje door te buitenlucht te fietsen.”

“Gouda als stad vind ik steeds leuker worden. Sinds een paar jaar woon ik in de binnenstad van Gouda en hier zou ik voor lange tijd willen blijven. Het is ideaal om alles op loopafstand te hebben. Ik vind dat Gouda de laatste tijd goed bezig is met het organiseren van evenementen in de buurt. Zo hebben we dit jaar natuurlijk al wat leuke evenementen gehad bij GOUDasfalt.”