Maatregelen omtrent het Coronavirus

Maatregelen omtrent het Coronavirus

Al onze winkels zijn geopend! Wel hebben we het een en ander aangepast, zodat de verkoop en de bezorging zowel voor de klant als voor de bezorger en verkoper zo veilig en hygiënisch mogelijk verloopt.

Mocht je je ziek of verkouden voelen, dan verzoeken wij je om thuis te blijven. Op onze website en op onze sociale media kun je inspiratie opdoen over welke meubelen je mooi vindt, zodat je, wanneer je je weer beter voelt, gericht in onze winkel kunt komen zoeken. Ook als je al weet wat je wilt, kan je vanuit huis bestellen. Dit doe je door de desbetreffende winkellocatie te bellen.

In de winkel

Meubels & Keukens houdt de maatregelen van RIVM in de gaten. Voor nu houdt dat in dat we geen handen meer schudden en zoveel mogelijk gepaste afstand houden. Daarnaast hebben al onze winkels een verantwoordelijk deurbeleid, en veilige werkplekken met plexiglas zodat je bij ons veilig kan winkelen. Wij hanteren de normale openingstijden, alleen de koopavond zijn wij gesloten.

Maatregelen bij bezorgen

Meubels & Keukens blijft voor nu nog gewoon meubels bezorgen. Wel nemen onze bezorgers een aantal maatregelen, zodat alles veilig verloopt. We verzoeken je daarom mee te werken aan de volgende maatregelen:

Tijdens de bezorging zullen onze bezorgers aan je vragen of je verkouden of grieperig bent.

Mocht je grieperig of verkouden zijn, dan zullen onze bezorgers jouw meubels tot de voordeur bezorgen. Ze zullen dan dus niet binnen komen. Ben je het niet eens met deze maatregel, dan nemen wij de goederen mee terug en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt zodra het coronavirus onder controle is.

Voel je je niet verkouden of grieperig, dan zullen onze bezorgers het contact beperken tot een minimum om zo de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ook in dit geval geven wij je de optie om de goederen af te leveren tot de voordeur. Heb je liever dat de goederen binnen gezet worden, dan is dat ook mogelijk. Wel verzoeken wij je dan om minimaal 2 meter afstand te houden wanneer onze bezorgers bezig zijn

Mocht er in de toekomst bij jou of in jouw directe omgeving het coronavirus worden vastgesteld, wil je ons dat dan per direct laten weten? Dankjewel!

We hopen je zo goed genoeg te hebben geïnformeerd met betrekking tot de maatregelen omtrent het coronavirus. Mocht er wat veranderen, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten! Als je nog vragen hebt, kan je altijd contact opnemen met een van onze winkels.