Miranda (32): ‘Ik hou van moderne meubels en stoere houten accenten’

Miranda (32): ‘Ik hou van moderne meubels en stoere houten accenten’

Miranda werkt al 5 jaar bij woonwinkel Xooon in Gouda. “Eigenlijk werk ik hier al vanaf het begin. We moesten de winkel nog opbouwen en alles in elkaar zetten.”

“Ik heb de winkel zien groeien en verbeteren. De klanten in Gouda en omstreken weten ons steeds beter te vinden. Dat is leuk om te zien”, zegt Miranda.

Jong en oud

Sinds een jaar is Miranda niet alleen verantwoordelijk voor de verkoop, maar ook de aftersales. “Hierdoor heb ik nog meer uitdaging om de klanten tevreden te houden.”

“Ook vind ik het leuk dat de klanten van Xooon erg gevarieerd zijn. Jong en oud vinden de stijl van Xooon leuk, zo ook ikzelf. Ik hou van moderne meubels gecombineerd met stoere houten accenten. Dat is eigenlijk ook de stijl van Xooon. Wat dat betreft past het echt helemaal bij mij.”

Veranderen

“Thuis ben ik ook altijd bezig met veranderen. Andere kleuren op de muur, nieuwe accessoires, zelf dingen maken voor in huis, ik doe het allemaal. Ook vragen vriendinnen of familie vaak of ik nog leuke ideeën heb. Of zoals m’n buurvrouw wel eens zegt: “Ik doe altijd weer nieuwe ideeën op als ik bij jou ben geweest.”

Gouda

Miranda kan niet op de de fiets naar haar werk, maar moet elke dag drie kwartier in de auto zitten om op haar werk te komen. “Het is best een stuk rijden, maar ik vind de werksfeer erg belangrijk en die is hier goed. Daarom ben ik nog steeds niet uitgekeken op mijn werkplek hier in Gouda.”