‘Om de drie jaar gaan mijn meubels op Marktplaats en koop ik nieuwe’

‘Om de drie jaar gaan mijn meubels op Marktplaats en koop ik nieuwe’

Danielle werkt sinds een aantal maanden bij woonwinkel Pronto. “Ik denk dat dit de leukste baan is die ik tot nu toe heb gehad. Ik ben zelf ook altijd bezig met mijn eigen interieur en ik vind het heerlijk om mensen te adviseren.” 

“Ik vind deze baan vooral zo leuk door de afwisseling en de leuke collega’s met wie ik mag samenwerken. Ik leer iedere dag nieuwe dingen en ik vind iemand adviseren het leukste dat er is.”

Ik ben nogal wispelturig

“Ik vind het vooral leuk om zelf verschillende woonstijlen met elkaar te combineren. Daar komt nog eens bij dat ik samenwoon met een meubelmaker, dus de creativiteit is altijd aanwezig”, zegt Danielle lachend.

‘HET LIJKT ALSOF WE ELKE DRIE JAAR EEN NIEUW HUIS HEBBEN’

“Ik ben zelf ook nogal wispelturig en dat zorgt ervoor dat ons interieur om de haverklap veranderd. Ik vind verandering ook heel verfrissend. We kopen om de drie jaar nieuwe meubels en verkopen de oude dan op Marktplaats. Zo lijkt het net of we elke keer weer een nieuw huis hebben.”

De man was erg aanwezig

“Ik heb in de acht maanden die ik hier werk al veel leuke mensen ontmoet, maar één stel is mij wel echt bijgebleven. Ze waren op zoek naar een nieuwe bank en de man was direct al erg aanwezig (dat vond ik wel gezellig), maar zijn vrouw overduidelijk niet. Nadat hij een biertje kreeg tijdens ons gesprek was hij helemaal los”, vertelt Danielle met een glimlach op haar gezicht.

“Ik had soms gewoon moeite om er tussendoor te komen en nog iets van uitleg over het meubel te geven. Later zijn ze nog eens teruggekomen en was het eigenlijk direct weer zo gezellig. Ze kochten niet alleen de bank maar ook nog een hele meubelserie. Heerlijk toch, van die spontane gesprekken.”