Saskia werkt bij Henders & Hazel: ‘Ik ben geduldig en neem de tijd om goed te luisteren’

Saskia werkt bij Henders & Hazel: ‘Ik ben geduldig en neem de tijd om goed te luisteren’

Saskia (50) werkt nog maar net bij woonwinkel Henders & Hazel bij de GoStores in Gouda. “Ik was na dertig jaar kapster zijn echt toe aan een nieuwe uitdaging. Ik zocht een afwisselende baan, waarbij ik veel contact zou hebben met mensen.” En die baan vond Saskia dus bij Henders & Hazel.

Saskia werkt nog maar acht maanden bij Henders & Hazel, maar heeft haar draai nu al gevonden. “Ik was de laatste jaren steeds vaker bezig om mijn eigen interieur te veranderingen. Ik was regelmatig in de weer met nieuwe accessoires of een nieuwe kleur op de muur. Daardoor was de keuze voor een baan bij een woonwinkel snel gemaakt”, vertelt Saskia.

Foto’s van klanten

Het leukste dat Saskia tot nu toe mee heeft gemaakt was een hele enthousiaste klant. “Ik heb samen met de klant nieuwe meubels uitgezocht. Nadat de meubels geleverd waren, stuurde ze foto’s van het resultaat en liet ze weten écht heel blij te zijn met mijn advies.”

Luisteren

“Ik ben een rustig en geduldig persoon en neem de tijd om goed te luisteren. Hierdoor stel ik de juiste vragen en kom ik zo samen met een klant tot een goed advies. En dat is ook het leukste om te doen.” Doordat Henders & Hazel veel verschillende stijlen heeft is er voor elke klant wel iets te vinden. “Eigenlijk is de winkel echt voor jong en oud, welke smaak je ook hebt. Je kunt hier echt alles vinden of laten maken.”