Styliste Michelle: ‘ik ben goed in afstylen, maar ook in behangen en schilderen’

Styliste Michelle: ‘ik ben goed in afstylen, maar ook in behangen en schilderen’

Michelle Melger is 25 jaar en sinds drie jaar styliste bij Pronto wonen. “Iedere dag is anders, wat er voor zorgt dat ik steeds weer mijn creativiteit kwijt kan. We werken in de winkel met verschillende studio’s die regelmatig van stijl veranderen, hierdoor blijf je eigenlijk altijd bezig”, zegt Michelle.

Bij Pronto hebben ze een groot assortiment accessoires. Ook werken ze in verschillende thema’s, waardoor ze veel artikelen en verschillende stijlen hebben. “Ik ben iedere doordeweekse dag aanwezig om klanten te helpen met het samenstellen van leuke accessoires. Afstylen is mijn grootste plusplunt. Met wat leuke kleine accessoires een ruimte helemaal afmaken.”

Chocolade
“Een van de leukste dingen was toen er een vrouw naar de winkel kwam die op zoek was naar iets leuks voor op de muur. Door middel van foto’s liet ze mij zien wat ze leuk vond. Vervolgens hebben we samen een rondje door de winkel gelopen en wat leuke accessoires bij elkaar gezocht. Ik heb daar een leuke afgestylde verzameling van gemaakt waar ze superblij mee was. De volgende dag kwam ze naar de winkel om nog iets op te halen. Toen ze naar mij toe kwam, gaf ze me een doosje chocolade als bedankje dat ik haar zo goed had geholpen. Dat is natuurlijk waar je het voor doet”, zegt Michelle.

‘KUN JE BIJ MIJ THUIS OOK KOMEN BEHANGEN?’

 

“Als ik bezig ben in een nieuwe studio moet er ook vaak geschilderd of behangen worden. Ook dit doe ik zelf, waardoor ik regelmatig van klanten de vraag krijg of ik dat ook voor hen kan komen doen. Dat gaat natuurlijk niet, maar het is wel altijd grappig om te horen.”